@Title
@Subtext

1

@Title
@Subtext

2

@Title
@Subtext

3

@Title
@Subtext

Huuray Tiimi

Huuray!

On uusin tapa lähettää lahjakortteja. On helppoa  lahjoittaa sekä lunastaa lahjakortteja, koska kaikki tapahtuu digitaalisesti matkapuhelimellasi.

Voit valita monia erilaisia lahjakortteja verkkokaupassamme ja parissa sekunnissa voit lähettää sen ystävälle, tyttöystävälle tai rakkaallesi.

Löydät lahjakorttivalikoimamme verkkosivuiltamme ja Huuray App:sta. Lahjakortin lähettäminen kestää vain pari sekuntia – se ei ole ikinä ollut helpompaa!

 

Yrityksenä

Yrityksen perustivat tiimi tanskalaisia yrittäjiä syyskuussa 2011 Kööpenhaminassa, Tanskassa.

Toimistomme sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, Kongens Nytorvissa, jossa työtekijätiimimme yhteensä koostuu 25 henkilöstä, jotka kaikki rakastavat lahjakortteja ja markkinointia .

 

Tiimi

johtaa johtoryhmä, jotka kaikki ovat tehneet useita yrityksiä. Jokaisella henkilöllä on enemmän kuin 10 vuoden kokemusta netti-mainonnan, maksukeinojen, verkkokaupan ja mobiili-markkinoiden parissa.

Jokainen henkilö tuo oman persoonansa ja vahvuudet mukanaan, joten Huuray! pysyy nousevassa kasvussa ja kehityksessä.

Koko Huurayn tiimi jakaa rakkauden nettikauppaan.

 

 

Rune Eirby Poulsen

Toimitusjohtaja, co-perustaja ja partneri

Rune on Huuray!:n co-perustaja, ja toimii päivittäin sen kokonaisvastuuta pitävänä toimitusjohtajana. Runella on kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin kandidaatti sekä sosiologian maisterin tutkinto yrityshallinnossa. Lisäksi hän pelaa Tanskan käsipallo liigassa. Katso LinkedIn profiili.