@Title
@Subtext

1

@Title
@Subtext

2

@Title
@Subtext

3

@Title
@Subtext

Liikelahjoja

Lahjakortti

Työntekijät yllättyvät aina yrityslahjasta. Huuray.comin palvelulla voit lahjoittaa monia erilaisia lahjoja tai lahjakortteja työtekijöillesi. Valitsemasi lahjakortti lähetetään suoraan vastaanottajan kännykkänumeroon ilman puhelinpalvelumaksuja, jonka hän voi sittemmin lunastaa kyseisessä kaupassa tai verkkokaupassa.

  • Ammattimainen lahjantoimittaja      
  • Asiakaspalvelu 7 päivää viikossa
  • Iso valikoima lahjoja ja lahjakortteja
  • Edulliset alennussopimukset
  • Turvallinen ja nopea toimitus

Olemme keränneet useita erilaisia liike- ja yrityslahjoja yhteen ja samaan paikkaa. Jouluun, eri juhlatilaisuuksiin, kesätapahtumiin, sekä moniin muihin tapahtumiin soveliaita lahjoja – Sillä on olemassa monia eri tilaisuuksia ja ajankohtia antaa liikelahja.

Firman antama lahja työntekijöille on fantastinen mahdollisuus sanoa ”kiitos” kaikille heille, jotka ovat panostaneet yrityksen tulokseen. Tällä tavoin voi lahjalla olla suurempi signaaliarvo, joka jo sinällään tekee sen merkitykselliseksi.

Liikelahjan voi antaa monella tavalla, joko suoraan vastaanottajan matkapuhelimeen tai sähköpostitse, sekä perinteisellä etanapostilla.

Suuri valikoima lahjakortteja
Vapaa valinta 100:sta eri liikkeestä, valintaa eri verkkokauppojen ja elämysten väliltä.

Rajattomat mahdollisuudet
Lehdistö- ja promoottirilahjat, myynti- sekä kuluttuja- ja asiakaskilpailut, lojaaliusohjelmat,  merkkipäivälahjat, joululahjat ynnä muuta.

Toimitusmahdollisuudet
Lahjakortit toimitetaan joko postitse, sähköpostitse tai tekstiviestitse. Ilman lisäkustannuksia toimituksesta.

Laadi ilmainen firman tili
Yrityslahjojen tulee ilostuttaa sinun työntekijöitäsi. Näin tapahtuu upealla ruusulla, viinipullolla, tai jollain kolmannella vaihtoehdolla.

Tällä sivulla huuray.fi meillä on erilaisia lahjoja sekä lahjakortteja, joilla voit yllättää työntekijöitäsi:

·       Oma sisäänkirjautuminen tilataaksesi lahjakortin milloin tahansa

·       Ilmainen laskutuspalvelu

·       Yleiskatsaus kaikista tilauksistasi

·       Firmanne logo lahjakortissa

Liikelahja työntekijöille

Kun yritys haluaa antaa työntekijöilleen mahdollisuuden itse valita lahjan, palvelee teko monta hyvää tarkoitusta. Yksi asia on luonnollisesti se, että se on tapa varmistaa, että työntekijät saavat lahjan, jota he arvostavat ja käyttävät mieluusti. Toinen asia on se, että valinnan mahdollisuudet voidaan ymmärtää positiivisena viestinä siitä, että yritys osoittaa luottamuksena työntekijöitänsä kohtaan.

Onneksi sinun tai firmanne ei tarvitse etsiä kuumeisesti internetin eri vaihtoehdoista, sillä huuray.fi sivuille olemme koonneet laajan sekä houkuttelevan valikoiman lahjoista, jotka sopisivat parhaiten. Esimerkiksi: Yritys tai firma, jonka profiili on tunnettu moniarvoisuuden ja erilaisuuden arvostamisesta ja joka haluaa tämän myös viestitä työpaikallaan, ettei sukupuolella, iällä, muulla taustalla ole suurta merkitystä. Arvonne, joiden avainsanoina on ”osallisuus” sekä ”tunnustaminen” avoimessa kulttuurissa.

Se on jotain, jota kaikki arvostavat ja johon kaikki pyrkivät, aina kanttiinista johtoportaaseen. Tämän mielikuvan ja statuksen ylläpitäminen on osa firman identiteettiä, joka tulisi myös näkyä liikelahjoissa. Esimerkiksi , ettehän halua viestittää ihmisten yksinkertaisuudesta antamalla stereotypisiä lahjoja. Onko suurin osa työntekijöistänne esimerkiksi naisia, voisi lahjaideana ollakin hyvä tarjota laadukasta konjakkia tai vierailua carting- autoradalle, tai jotain muuta joka vahvasti liitetään miehiin.

Jos olet inspiroitunut antamaan lahjan, joka asettaa stereotypiat päälaelleen, olisiko siis hyvä ajatus myös hankkia lahja näillä perusteilla? Joten anna fantasian viedä eteenpäin ja auttaa löytämään juuri se oikea lahja.

Liikelahjoja miehille ja naisille

Miehet rakastavat ruokaa, mutta eivät välttämättä itse osaa valmistaa sitä! Toisaalta he ovat todellisia täyden toiminnan miehiä kun kyse on jalkapallosta, porauskoneista tai autoista. Miehet rakastavat olutta, eivätkä koskaan kieltäydy seksistä ja osaavat paremmin käsitellä elektroniikkaa kuin naiset. Eivätkä monet miehet todellakaan kiinnitä suurta huomiota ulkonäköönsä, kehonsa hyvinvointiin ja hoitoon. Vai onko asia näin? Mitä jos antaisittekin mahdollisuuden kokea taidokkaan kasvohoidon, jotta he voivat itse arvioida sen. Muussa tapauksessa, voit myös antaa yleiskatsauksen lahjavalikoimaan lahjoja miehille.

Naiset toisaalta eivät tunne sanaa ”maltillisuus”, jos heidän eteensä tuodaan kokonainen suklaalevy. Tai anna heille tilaisuus puhua, heidän omaksi ilokseen. He shoppailevat, kun he ovat , he puhuvat pahaa heidän kengistään tai ystävittäristään. Lyhyesti sanottuna: naiset eivät osaa rentoutua. Tätä mieltä ovat ainakin jotkut. Mutta mitä jos antaisittekin naiselle sekä hänen tyttökaverilleen lahjakortin olutmaistiaisiin baariin, joten eiköhän rentoutuminen onnistu.

Kenen muun tulisi saada liikelahja?

Liikelahjoja annetaan usein joulunalla tai henkilökunta- etuna, mutta jos kysyt meiltä, niin voi liike- tai firmalahjan antaa myös muulloin kuin näinä hetkinä. Suosittelemme, että liikelahjat käytetään kuten asiakaslahjana. Esimerkiksi voi promootiokampanja saada ennemmän arvoa , jos yritys antaa lahjakortin. Kyse on siis tarjota jäsenilleen tai omille asiakkaillaan jotain ekstraa. Tai olisiko aiheellista muistaa pitkäaikaista liikekumppania, niin on silloin lahjakortti liikelahjana myöskin paikallaan kiitokseski lojaalisuudesta. Yksi mahdollinen lahja voi olla viinielämys tai esim.

Samoin voi yritys myös sisäisesti motivoida työntekijöitään myyntitulos- kilpailun saatteena, kun kvartaalitavoitteet tulee saavuttaa. Yleisestikin on lahjakortti liikelahjana erittäin sopiva kilpailu- ja kilvoittelutilanteissa, oli sitten kyse sisäisestä tai firman ulkopuolella järjestettävästä kilvasta. Joten voitte antaa lahjakortin liikelahjana sekä palkintona, että kiitollisuuden osoituksena.

Henkilökunta-etuudet – Löydä henkilökunta-etuudet juuri täältä

Kaipaako sinun työntekijäsi hartiaan taputuksen syystä tai toisesta, onko tulostavoitteet tavoitettu vai ansaitseeko työntekijäsi erillisen huomion hyvästä työstään? Meillä onkin tarjota yli 100 ajatusta ja ehdotelmaa siitä, miten voisit huomioida henkilökuntaasi sopivalla tavalla.

Henkilökuntaetu lahjana voidaan toimittaa helposti ja kätevästi, unohtamatta henkilökohtaista kosketusta, josta syystä meillä on tarjota suuri valikoima eri mahdollisuuksista, jotka voidaan käyttää henkilökuntaetuna. Se voi olla kaikkea makeista kiusauksista aina ”sano se kukkasin”- asti.

Kokonaisuudessaan on tärkeätä, että työnantajana voitte luoda viihtyisämmän työpaikan ja täten myös vetää puoleenne sekä pitääksenne ja motivoidaksenne työntekijänne. Löydä täten sopiva bonus tai etu, joka sopii henkilökunnallesi, joka herättää ajatuksen työn tärkeydestä ja siitä kiitollisuudesta, jonka asianomainen varmasti haluaa kokea ja saada tunnustusta yritykseltänne..

Liikelahjat logoilla

Liikelahja ilman firman logoa. Se olisi sama asia kuin lähettäisi kirjeen ilman nimeä. Taka-ajatuksenahan on kertoa mistä yrityksestänne on kysymys, eli keneltä lahja on peräisin. Huuray.fi sivujen kautta voit antaa lahjoja uniikilla firmalogolla, joka tukee yrityksesi brandiä ja joka tekee ne henkilökohtaiseksi lahjaksi, teiltä jotka lähettävät sen. Liikelahjat varustettuna logolla on yrityksesi yksi tärkeimmistä visuaalisista identiteetti-elementeistä. 

Liike- ja yrityslahjat jouluna

Oletko ajatellut, mitä työntekijäsi haluavat joululahjaksi? Sinun ei tarvitse enää tuhlata aikaasi etsimiseen. Meillä on joululahjoja työntekijöillesi juuri täällä!

Joulu on vuosittainen kohokohta lahjojen antamista ajatellen, joka viestittää arvostuksesta ja myötätunnosta. On lahjan antamisen aika, jolloin muistamme toisiamme ilolla ja kiitollisuudella. Kaikki rakastavat joulua! Mutta että löytää juuri se oikea joululahja, voi olla jo vaikeampi tehtävä. Kuinka löytää vuoden joululahjan, josta kaikki toimistolla ilostuisivat?

On tärkeätä, että joululahjat voivat merkitä todella paljon työntekijöillesi. Liikelahja jouluna ei voi vain olla lahja, vaan symboli kiitollisuudesta työntekijöiden panoksesta. Ilahduta siis henkilökuntaasi lahjakortilla huuray.fi sivuille, jossa he voivat vapaasti valita yli 100:n eri lahjakortin väliltä, vaikuttaen näin suoraan siihen mitä he saavat joululahjaksi. Muista, että se täydellinen lahja onse, jonka työntekijä saa itse valita. Hyödynnä mahdollisuutta firman omaan lahjakorttiin myös joululahjavaihtoehtona. Iloista joulua kaikille työntekijöille kaikilta työnantajilta.

Vaihtoehtoisesti voit löytää suuresta valikoimastamme lahjakortin täältä.