@Title
@Subtext

1

@Title
@Subtext

2

@Title
@Subtext

3

@Title
@Subtext

Haluatko olla osa Huuray!:ta?

Haluatko olla osa Huuray!:ta?

Huuray! hyödyntää uuden puhelin-teknologian jatkuvaa levittäytymistä. Huuray! haluaa olla Pohjoismaiden johtava ja luotettavin lahjakortti verkkokauppa ja App. Haluamme kerätä yrityksiä eri elämäntapa-alueilta ja antaa niiden tuotteiden olla saatavilla erilaisella ja innovatiivisella tavalla kännykän välityksellä siten, että voi lähettää lahjoja ja lahjakortteja nopeasti ja helposti.

Ratkaisumme toimii yhtä hyvin offline ja online myyjille.

Autamme yhtiöitä poistamalla hankala  hallinnon, sillä olemme kehittäneet teknisen systeemin, joka mahdollistaa uusien lojaalien asiakkaiden saamisen ja lisää ostoa. Keskitymme kuluttajiin ja laskemme kaiken viimeistä yksityiskohtaa myöten. Teemme näin muun muassa kännykän mahdollisuuksien kautta.

Panostamme helppoon lunastukseen kuluttajalle

Olemme tarkkoja siinä, että kännykkä lahjakorttien lunastus tapahtuu ongelmitta, minkä takia teemme yhteistyötä isoimpien POS-software ja hardware toimittajien kanssa. Haluamme varmistaa että Huuray! lahjakortin voi käyttää ilman ongelmia riippumatta siitä, onko kyseessä jo käytössä oleva kassasysteemi, verkkokauppa tai uusi tabletti-ratkaisu.

 

Meillä ei ole keskuspalvelinta?

Mikäli partnerilla ei ole keskuspalvelinta, tarjoamme hänen käyttöönsä websidonnoista rajapintaa, jotta ei tarvitse liikkeenä investoida softaan. On helppoa päästä alkuun ja pyydämme kaikki maata kattavat ketjut ja brändit tervetulleiksi.

Enemmän asiakkaita liikkeeseen?

Yhtiöt, jotka haluavat enemmän liikennettä kauppoihinsa ja verkkokauppoihinsa saavat paljon irti yhteistyöstä Huuray!:n kanssa. Emme kopioi internetin tarjousviidakkoa vaan rakennamme konseptia e-kaupan ja kauppojen välillä. Haluamme lyhentää asiakkaiden ja mainostajien välimatkaa internetin ja appsien avulla, samalla kun helpotamme molempien osapuolten ostotilannetta kaupoissa.